Samarbetspartners

viktoriahusdesign Viktoria Husdesign AB hjälper dig med Idéskiss, Bygglovshandlingar, Energiberäkningar, Uppmätningar, Visualiseringar, Kök & bad ritningar. Företaget har sitt kontor i osby på Forsgatan 3.
xl-bygg i osby XL bygg har allt från golv till tak och mycket mer. Vi har alla byggvaror och verktyg du kan önska dig. Dessutom har vi vitvaror och produkter för kök och badrum. Vi finns på Klövervägen 18!
Målerifirma Sture Perssons AB Ett komplett serviceföretag inom måleri med välutbildade medarbetare. Vi har även en butik med ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Vi finns på på Södra Industrigatan 5 i Knislinge.
Salins Rör Osby Vi säljer och installerar allt ifrån värmepumpar, vedpannor, oljepannor, varmvattenberedare, vattenpumpar, pelletsbrännare till kompletta badrumsinredningar med wc-stolar, duschar & blandare!
Oredssons elektriska Osby Vi utför elinstallationer i ex. bostäder, skolor och industrier. Ofta i samarbete med byggbolag. Du hittar oss på Västra Järnvägsgatan 19 i Osby.
Olssons Colorama i Osby I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Du hittar oss på Västra Storgatan 27 i Osby!